Ontdek

Restaurante y Bar

De uitnodigende sfeer van ons restaurant-grandcafé met zo’n 70 zitplaatsen maakt genieten tot een vanzelfsprekendheid. Wanneer je door de authentieke draaideur het restaurant binnenstapt wordt je direct omarmt door de ambiance en met een warme lach welkom geheten door onze staff. Neem lekker plaats aan een van de gezellige tafeltjes of juist aan de fraaie bar. Al dan niet met zo’n heerlijke verse cocktail voor je.

Ontdek

Balcón

Loop de uitnodigende trap op en geniet van het uitzicht op onze bar. De tropische vintage inrichting krijgt hier een vervolg en sluit perfect aan op de benedenverdieping en biedt ruimte aan ruim 50 personen. Met een eigen bar biedt deze fraaie entresol genoeg service om snel je drankje voor je te hebben staan. Vlei je neer op een van de comfortabele stoelen of banken en…. just enjoy!

Ontdek

Salòn Hemingway

Deze intieme ruimte biedt plaats aan zo’n 25 personen zittend en kan gemakkelijk als afzonderlijke ruimte worden ingezet, maar kan ook als eenheid deel uitmaken van de totale ruimte boven. Opvallend is de knipoog naar de schrijver Ernest Hemingway die een groot deel van zijn leven in Cuba doorbracht.

Ontdek

Cocina

De open keuken geeft je letterlijk een inkijkje in de Zuid Amerikaanse en Caribische keuken. Door te werken met originele recepten, vakmanschap en heel veel liefde, tovert onze keukenbrigade de mooiste tropische smaken op je bord. Vaak met een fijne Nederlandse twist. Delicioso!

Ontdek

Terraza

Take a seat op ons zonovergoten terras waar je omringt wordt door de tropische sfeer en gezellige mensen. Met een uniek uitzicht op de Markt zie je vanuit je eigen stoel de wereld aan je voorbij gaan. Geniet van onze mooie wijnen, bieren, cocktails en beleef een van de leukste hotspots!